ERDEM SEVİMLİ - Okul Müdürü

1981 yılında K. Maraş´ın Göksun ilçesinde dünyaya gelene Erdem SEVİMLİ, 28/02/2008 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen olarak çalışmaya başladı. Ağrı-Diyadin Cemal Kaya Lisesi, Darende-Balaban Liselerinde çalıştıktan sonra 2011 yılında Malatya Yazıhan Yazıhan Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Sonrasında 2016 yılından itibaren Akçadağ Ören Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı görevine devam ettti. 01.09.2020 tarihinde Okulumuza Müdür olarak atandı. 2015 yılında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalı Yüksek Lisans Programında  yüksek lisansını verdi. İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalı Doktora Programında Doktora programından mezun olup Dr. Unvanı almıştır.  Çeşitli bilimsel uluslarası hakemli dergilerde yayınlanmış bilmsel makaleleri ve 3 adet uluslarası sempozyuma katılmışlığı ve 2 adet kitabı bulunmaktadır. Klasik Türk Edebiyatında Öteki (2022-Çizgi Yayınevi) ile Sosyal ve Beşeri Araştırmalar I (2022-Fenomen Yayınevi) adlı uluslararası kitaplarda bölüm/makale yazarlıkları vardır.Bilimsel çalışmalarına devam etmekte olan Okul Müdürü evli ve 2 (iki) kız çocuk babasıdır.