Kepez Çok Programlı Anadolu Lisesi

KEPEZ MAH. ŞEROLAR KEPEZ SOK NO 42 AKÇADAĞ / MALATYA
Sevgi, ilgi ve bilgiyle aydınlık yarınlara...
Misyon
Kepez Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak misyonumuz; öğrencilerini, •beden ve ruh sağlığı açısından tam hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip düşünme becerilerini edinmiş; •insan haklarına saygılı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; •yaratıcı, üretici, girişimci, eleştiri ve değişime açık; •milli kültürü ve evrensel değerleri benimsemiş, farklılığa saygılı; •vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüzlü - Tam Gün
Kaloriferli (Yakıt: Fuel - Oil)
İngilizce (İkinci Yabancı Dil: Almanca)
Ulaşım
Malatya - Kayseri yolu üzerindedir. Okul öğrenci ve öğretmen servislerinin dışında ulaşım, Kürecik - Kozluca ve Darende Kooperatif araçları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrenciler Taşımalı Eğitim kapsamında farklı güzergahlardan 5 servisle okulumuza gelmektedir. Öğretmenlerimiz, özel servisle Malatya´dan gelmektedirler.
Malatya merkeze 60 km; Akçadağ ilçesine 30 km mesafededir.
YÜZDE 47
Bilimsel Etkinlikler
AKADEMİK İÇERİKLİ GÖNÜL MERCEĞİ KÜRECİKTEN DOĞAN DERUNİ KALP EZGİSİ ADLI ISSNLİ EDEBİYAT DERGİMİZ YILLIK OLARAK YAYINLANMAKTADIR.